Pályázat 2018

A pályázat megvalósításának határideje 2018. december 31-ről, 2019. március 31-re módosult. Amennyiben a projekt megvalósítási időszakát módosítani kívánják, akkor az új projektidőszakot – kezdő és záró dátummal  –  szíveskedjenek e-mailben, a palyazat@szelektalok.hu e-mail címre elküldeni. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vállalt és támogatott tevékenységeket teljes körűen szükséges megvalósítani abban az esetben is, ha a pályázati adatlapon szereplőnél rövidebb projektidőszakot adnak meg a módosítás során

2018.október 5.

A  támogatási szerződés mellékleteinek aktualizált változatai elérhetők a letölthető dokumentumok pont alatt. A feltöltött nyilatkozatok mindegyikét szíveskedjenek kitölteni és a pályázati döntésről szóló értesítő levélnek megfelelően beküldeni.

Kérjük, szíveskedjenek figyelni a felhatalmazó levelek letöltésénél, hogy a pályázó szervezet típusának megfelelő dokumentumot használják.

2018.szeptember 13.

 A támogatási szerződés minta és mellékletei aktualizált változatát hamarosan közzétesszük a letölthető dokumentumok pont alatt.

A 2018. május 22-én megjelent, A kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló 94/2018. (V.22) Kormányrendelet alapján a jelen pályázattal kapcsolatos feladatkör az innovációért és technológiáért felelős miniszter hatáskörébe került. A fentiek szerint „A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálásra fordítható támogatás” elnyerésére kiírt, FM-LSZF/2017-01. azonosítószámú pályázat kapcsán a továbbiakban az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) jár el.

2018. szeptember 10.

Döntési lista pályázati eredményről, a pályázat tárgya: „A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági környezettudatos szemléletformálás” (pályázati azonosító: FM-LSZF/2018-01.)

A döntési lista itt tölthető le.

Érdemi vizsgálat nélkül elutasított pályázatok listája és formai hiányosságok miatt elutasított pályázatok listája, a pályázat tárgya:  „A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági környezettudatos szemléletformálás” (pályázati azonosító: FM-LSZF/2018-01.)

A lista itt tölthető le.

2018. augusztus 13.

Az FM-LSZF/2018-01. azonosítójú pályázati felhívás alapján 2018. augusztus 13-ig postai úton beérkezett befogadott és érdemi vizsgálat nélkül elutasított pályázatok listái.

A 2018. augusztus 13-ig befogadott és elutasított pályázatok listája itt tölthető le.

2018. május 17.

Az FM-LSZF/2018-01. azonosítójú pályázati felhívás alapján 2018. május 15-ig postai úton beérkezett befogadott és érdemi vizsgálat nélkül elutasított pályázatok listái.

A 2018. május 17-ig befogadott és elutasított pályázatok listája itt tölthető le.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – FM-LSZF/2018-01

A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálásra fordítható támogatás elnyerésére

A környezetvédelmi termékdíjról szóló 2011. évi LXXXV. törvény 20. § (1) bekezdés g. pontja alapján a hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálására fordítható támogatás elnyerése érdekében a Földművelésügyi Minisztérium (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.) pályázati felhívást tesz közzé.

Bővebb információ a pályázatról a letölthető pályázati felhívásban és annak mellékleteiben található.

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket írásban,
elektronikus úton várjuk a palyazat@szelektalok.hu címre.
A kérdéseket kizárólag írásban áll módunkban megválaszolni.

Letölthető dokumentumok:

FM-LSZF/2018-01 Pályázati felhívás (pdf)

Pályázati adatlap (xlsx)

Költségterv formanyomtatvány (xlsx)

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) (pdf)

Beszámoló 2. számú melléklet

Számlaösszesítő elszámolásokhoz 2. sz. melléklethez

Nyilatkozat átláthatóságról 3. sz. melléklet

FELHATALMAZÁS Civil szervezetek és egyházi szervezetek részére 4. sz. melléklet

FELHATALMAZÁS ITM Önkormányzatok részére 4. sz. melléklet

de minimis nyilatkozat 5. sz. melléklet

ANTIKORRUPCIÓS NYILATKOZAT 7. sz. melléklet

Nyilatkozat érdekelt személy

 

Arculati elemek: